mandag den 11. januar 2010

Lædersvinets Kulturbibliotek


Torsdag den 5. november udkom Majse Aymo-Boots Ødelæggelsen 1-11 – 11 iltre prosastykker, 28 sider, 100 kroner. Her er et lille uddrag fra udgivelsen:

”Er du også i berøringsbranchen? Måske skulle du fare frem med stor iver. Du kan også græde over Socialdemokraternes logo, betræde græsset med nervøse fødder, men lad ikke flammerne slikke op ad dine ben mens du spytter tordenkiler ud, det ser åndssvagt ud. Og undlad aldrig ikke at tie stille. Du er velkommen til at gå med røde sko ved juletid. Lad dine tanker synke ned og palpere det fugtige græs som bunden er foret med. Sørg også for at have en elsket skat, dæmp stemmen og sig ”hvor er det fint”. Vær begejstret over broer der fører over til storbyer. Lad et halvgennemsigtigt gardin blafre hen over en a-skål. Lissabon er velegnet til at akkompagnere dine følelsesstorme. Eller måske er New York bedre. Tal ikke med midaldrende mænd på flyveture. Hvis du vågner og det viser sig at du har kønsorganer i den ene ende af kroppen og nogle andre kønsorganer i den anden ende, så, ja hvad så?” (...)

Ødelæggelsen 1-11 er den første udgivelse i en ny serie, Lædersvinets Kulturbibliotek, som redigeres af Ildfisken.


Gunnar Ekelöf: Virkelighedsflugt - En outsiders veje, prosa oversat, kommenteret og annoteret af Karsten Sand Iversen er næste udgivelse i Lædersvinets Kulturbibliotek. Bogen er på ca. 350 sider og udkommer i slutningen af februar. Der vanker 3-5 lædersvin i 2010!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar