onsdag den 2. februar 2011

Tag og læs! - Køn: videoklip, resumeer, blogindlæg og artikler

Morten Helmstedt har videoklip fra tirsdag 11/1-11 oplæsningerne af Christina Hesselholdt, Jens Blendstrup, Pia Juul, Harald Voetmann og Kristina Nya Glaffey. Desuden en god håndfuld klip fra SHE'S A SHOW's koncert samme aften.

Penciltwister har fyldige resumeer af dag 1, 2, 3, 4 og 5+6 på seminaret.

Og for Information bloggede Anders Haahr Rasmussen om Furiernes tid, Om at være søn af den lille død, Søster lystigs lesbiske drømmeunivers, Søren Kæp hævder den suveræne maskulinitet, Casper Christensens kontroltab og Mens vi venter ...

Her er der udvalgte et et artikler fra Informations netavis i uge 2: Den hysteriske, den tilgivende og den virkelig dominerende, Vejene omkring penis og Jeg havde frygtet at få en røvfuld.

Den2Radios litteraturprogrem Alfabut var også med på Testrup. Der et klip fra prisuddelingen (det er Christian Dorph, der byder velkommen, ikke mig), og der er en udseendelse om SCUM Manifesto med klip fra Sjóns indlæg om samme mandag 10/1. Der kommer muligvis flere udsendelser fra Tag og læs! i Alfabut i den nærmeste fremtid.

[Tilføjet 120211: Der er lagt to nye udsendelser fra Tag og læs! - Køn ud på Den2Radio. De ligger under ovenstående link til Alfabut og handler om Queerteori (Dag Heedes indlæg mandag 100111) og Det falliske blik (Henrik Jøker Bjerres indlæg onsdag 120111). Disse to udsendelser er de sidste i Den2Radios dækning af Tag og læs! - Køn]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar